lauantai 4. elokuuta 2012

Pallolla ei ole väliä kunhan se on pinkki


Aluksi minulle ei ollut väliä, millä pallolla pelasin ja olin iloinen jokaisesta löytöpallosta.

Precept Lady IQ+:n leiriin siirryin viime syksynä, koska sillä pelatessa alle kymmenen bogipisteen kierrokset alkoivat muuttua kaksinumeroisiksi.

Alkukesästä useamman hukatun Preceptin kierroksista kauhistuneena ostin kokeiluun Wilson LX Women ja Wilson Smartcore Women -palloja. LX:in olin aika pettynyt, peli ei kulkenut ja tuntui, että niillä jäi lyönnistä pari metriä pois. Smartcoret tuntuvat ihan ok palloilta, tällä hetkellä käytän niitä varapalloina.*

Wilson Hope -pallot ostin vähän aikaa sitten hetken mielijohteesta testiin, ja tällä hetkellä se on ehkä suosikkipalloni. Näillä on peli kulkenut hyvin ja tykkään näiden hieman nihkeästä pinnasta. Precepteissä on myös sama tuntuma - ja ilmeisesti myös muissa värillisissä palloissa, se ei taida olla mikään ladypallojen ominaisuus.

Pinnacle Gold Lady -palloja olen testannut nyt parilla kierroksella. En hirveästi pidä näistä, tuntuu, että niissä ei ole kunnon tuntumaa putissa.

Oma pelini on vielä siinä vaiheessa, että todennäköisesti aivan sama, millä pallolla pelaan, mutta minulle on tärkeää, että pidän siitä pallosta, jolla pelaan - ja pinkki väri on mukava lisä palloon. Esimerkiksi, kun pelasin Wilson LX -palloilla, tuli tunne, että täytyy lyödä nämä äkkiä metsään/veteen, jotta saan pelata jollakin toisella pallolla. ;)

*On muuten outoa pelata valkoisella pallolla, kun on tottunut pelaamaan pinkillä. "Missäs se mun pallo onkaan? Ai niin, mähän pelaankin nyt valkoisella, en pinkillä pallolla..." ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti