lauantai 11. elokuuta 2012

What's in the bag?

Bägini sisällön perusta on Wilsonin aloittelijoiden 1/2-setti, jonka ostin viime syksynä, kun aloitin golfin. Setissä on puu-5, raudat 5, 7 ja 9, SW ja putteri. Alkuun setti oli tosi hyvä; nimenomaan aloittelijalle sopiva, kun mailoja ei ole liikaa eikä tarvitse miettiä, millä raudalla nyt löisi. Nyt kuitenkin tuntuu, että tarvitsisin uudet rautamailat, sillä huomaan usein kaipaavani ”puuuttuvia” rautoja 6 ja 8. Myöskin P:n tarvitsisin. Saatan kirjoittaa joulupukille...

Alkuun löin oikeastaan pelkillä rautamailoilla ja käytän niitä vieläkin aika paljon. Kun ostan uudet raudat, on niissä ehdottomasti oltava mukana myös rauta-5, sillä se oli varsinkin alkuun luottomailani. Puumailaa olen käyttänyt Wilsonin mailoista vähiten, ennen draiverin ostoa käytin sitä avauksissa, mutta väylältä en ole jaksanut opetella sillä lyömään.

Putteriini olen alkuperäisistä mailoistani tällä hetkellä eniten tyytyväinen. Putterissani on aika kevyt lapa, ja jossakin vaiheessa olin vaihtamassa sitä painavampi lapaiseen, kun pitkät putit tuntuivat mahdottomilta lyödä. Nyt olen kuitenkin oppinut puttaamaan niin, että hyödynnän lavan painoa paremmin eikä vaihto enää ole ajankohtainen.

Wilsonin settiä täydensin ensimmäiseksi TaylorMaden hybridillä, jonka nostokulma on 25 astetta. Tämä tuli ehdottomasti tarpeeseen, olen saanut hybridilläni varsin onnistuneita pitkiä väylälyöntejä ja olen pikkuhiljaa alkanut opetella lyömään sillä myös raffista.

Ostettuani hybridin aloin kaivata vielä järeämpiä aseita, joten ostin draiverin, TaylorMaden sekin. Olen ollut draiveriini todella tyytyväinen. Varsinkin alkuun sain sillä kohtuupitkiä ja suoria lyöntejä. Nykyään mittaa on tullut ehkä hieman lisää, mutta lyönnit päätyvät helposti raffiin...

Draiverin jälkeen ostin bägiini vielä 52 asteisen wedgen, TaylorMaden tietty. :) Wedgestä on ollut paljon hyötyä chipeissä – rautamailoillani en ole saanut kunnon chippejä.


Tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen mailoihini, ainoastaan uudet raudat olisi saatava pian. Myöskin suuremman hybridin ostamista voisin harkita jossakin vaiheessa, ellen sitten opettele löymään väyläpuilla.Itse bägini on muuten Stadiumista ostettu Four D -kärrybägi, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Aluksi käytin mailasettini mukana tullutta Wilsonin kantobägiä, mutta ärsytti, kun se aina alkoi pyöriä kärryissä - eikä se ollut yhtä makean värinen. :)

P.S. Samalla kun otin kuvia tähän postaukseen, kuvasin myös bägini muuta sisältöä, josta laadin varmaan vielä toisen postauksen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti