keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Uusi löytöTämä ”keksintö” olisi periaatteessa kuulunut postaukseen suosikkinieväistäni, mutta mielestäni tämä on niin loistava tuote, että se ansaitsee oman postauksensa.

Junamatkoille olen viimeaikoina ostanut evääksi Nutridrink-proteiinijuomia (apteekista). Samalla tuotemerkillä on muunkintyyppisiä juomia, esim. sellaisia, joissa on runsaasti kuitua. Itse olen kuitenkin käyttänyt vain noita, joissa on runsaasti proteiinia.

Golfkierroksella en ole noita vielä testannut, mutta tämä olisi varmasti todella hyvä eväs bägiin mukaan otettavaksi. Näistä löytyy eri makuja vaikka kuinka, esim. oma suosikkini metsämarja, kaakao ja jopa kahvinmakuinen. Koostumukseltaan juoma on lähinnä ”löysä pirtelö”. ;) Jos – ja kun – otan näitä kentälle mukaan, jäähdyttäisin tämän ensin jääkaapissa ja sitten laittaisiin bägin kylmätaskuun kylmäkallen kanssa. Tuote kyllä säilyy huoneenlämmössä ja on sellaisenaankin periaatteessa käytettävissä, mutta maku on paras kylmänä.

Muiden Nutridrinkkien ravintosisältöihin en ole tarkemmin perehtynyt, mutta ainakin tässä proteiinijuomassa ravintosisältö on aivan täydellinen: yhdessä pullossa on energiaa 300 kcal, josta proteiinia on 27 %, hiilihydraatteja 41 % ja rasvaa 32% - juuri ravitsemussuositusten mukaan.

Jos näissä nyt joku haittapuoli on, niin hieman kallis hinta: yksi kahden desin pullo maksaa noin kolme euroa. Näiden oston olen pystynyt perustelemaan itselleni sillä, että kolmella eurolla ei ainakaan kahvilasta saa oikein mitään, ei ainakaan mitään tällaista, joka siis itsessään on täysin terveellinen välipala ja eväs. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti